divendres, 4 de març del 2016

Carnaval, Magda, Arnau i Marta - Febrer '16


https://picasaweb.google.com/103498892393559313127/4DeMarcDe2016?authuser=0&feat=directlink
 (Clica per veure més fotografies)



El mes de febrer celebrem el carnaval del nostre poble per això tots aquests dies fem activitats relacionades amb aquest tema.

Les Papallones ens hem disfressat de Baldufa, la nostra mascota; Els Cargols de pallassos; I els Peixos amb totes les coses que hem portat durant la setmana del Carnestoltes.

Els Peixos hem anat al teatre a veure la Caputxeta Vermella, ha sigut molt divertit; Ens ho hem passat genial veient aquesta obra tan original!

A més a més, també volem agrair a la Magda, a l’Arnau i a la Marta, alumnes de la Universitat de Vic, que hagin fet la seva estada de pràctiques a la nostra escola. 

La Magda ens ha fet a les Papallones i Cargols unes plaques de textures amb les que hem pogut desenvolupar el sentit del tacte a traves de les mans i els peus descalços.

L’Arnau ens ha explicat als Cargols diferents contes amb un teatre, que ell mateix ha fabricat. Ha sigut molt divertit, hem escoltat amb molta atenció  i amb els ulls ben oberts, sense perdre  cap detall.

I la Marta, que ha estat amb els Peixos, ens ha fet un racó de música pel pati, amb tots d’objectes metàl·lics amb els que nosaltres podrem interactuar tot picant amb diferents objectes per escoltar el soroll que fan. Quina feinada!

Moltes gràcies a tots tres per la vostra col·laboració, tots aquests materials seran molt ben aprofitats per continuar amb el nostre aprenentatge. Que tingueu molta sort i fins aviat!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

PLA D’OBERTURA LLAR D’INFANTS MUNICIPAL PATUFET

D’acord amb la normativa vigent que permet l’obertura dels Centres Educatius en Fase 2 de desescalada, s’obrirà l’escola bressol El Patufet ...