dijous, 22 de desembre del 2016

El Nadal ja ha arribat! - Desembre '16



https://goo.gl/photos/n4ZYq47owPsRektU6 
 ( Clica per veure més fotografies)



Aquest mes de desembre aprofitem per fer un munt d’activitats relacionades amb el Nadal.

Els peixos hem anat a visitar els avis al centre de dia, els hem recitat el poema de Nadal i els hem cantat moltes cançons. Als infants els ha agradat molt, ha sigut un dia diferent, així hem pogut compartir una estona de rialles i cançons entre petits i grans.

Un altre dia, els nens i nenes de Segon, de l’escola Mossèn Cinto, ens van fer un concert de Nadales. Tots els “Patufets” van quedar bocabadats i van estar molt atents durant aquest. Els volem agrair i desitgem que tornin a fer-lo el curs vinent.

També l’oncle Buscall va venir a l’escola, ens va portar el Tió! Durant aquests dies han cuidat molt el Tió, l’han abrigat amb una manta, li han posat menjar cada dia, li han cantant cançons...I per fi ha arribat el gran dia, avui han picat ben fort a la taula i el Tió els ha “cagat” molts regals. Hem passat un dia ple de màgia i amb molta il·lusió.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

PLA D’OBERTURA LLAR D’INFANTS MUNICIPAL PATUFET

D’acord amb la normativa vigent que permet l’obertura dels Centres Educatius en Fase 2 de desescalada, s’obrirà l’escola bressol El Patufet ...