divendres, 31 de maig del 2019

Festa dels 30 anys del Patufet


 ( "clica per veure més fotografies")

EL PATUFET JA TÉ 30 ANYS!!
Aquest curs 2018-2019 l’escola Bressol de Folgueroles celebra els seus 30 anys!
El dia 4 de maig hem fet una festa convidant a totes les persones que han estat vinculades al llarg de tots aquests anys!
Al llarg del mati hi ha hagut xocolata amb coca, jocs de la Rutlla, la conta contes Núria Blanch. També estava previst pintar el mur del pati amb personatges dels contes per la il·lustradora Gibet Ramon, però degut al mal temps s’ha fet un altre dia. En patufet, la caputxeta, el llop i els tres porquets fan molt de goig!!
Volem agrair a l’Ajuntament, la Rutlla, la nostra AMPA i la Gibet per la seva col·laboració. I a totes les famílies que es van acompanyar.
En nom de tot l’equip de mestres del Patufet volem expressar la nostra gratitud i satisfacció per tots aquests anys, per la confiança que les famílies ens han donat dia rere dia, això ens ha ajudat molt en la nostra tasca.
Nosaltres seguirem treballant amb els vostres petits perquè creixin, aprenguin i siguin feliços, estan a prop d’ells en el seu desenvolupament, donant espais, temps i estimació.
RECORDANT SEMPRE: “ que l’ofici d’un nen és jugar, tafanejar, gaudir, parlar, aprendre, moure’s, cantar, fabular, inventar...”  
 Mari Carmen Díez



MOLT BON ESTIU!!                                     les mestres






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

PLA D’OBERTURA LLAR D’INFANTS MUNICIPAL PATUFET

D’acord amb la normativa vigent que permet l’obertura dels Centres Educatius en Fase 2 de desescalada, s’obrirà l’escola bressol El Patufet ...